e martë, nëntor 06, 2007

Tre derrkucët e vegjël

Filmi, kënga dhe përralla e preferuar për Ionën është: Tre derrkucët e vegjël Timmy, Tommy e Gimmi.

Mbrëmë, para se të flinte, kerkoi ta shihte përsëri. Gjëja e re ishte se kërkoi edhe librin që i kemi bërë dhuratë për 4 vjetorin, ku është përralla, dhe filloi ta shfletonte sipas filmit.